Kerttu

Risteilylle M/S Kertulla

M/S Kerttu risteilee Uudessakaupungissa koko avovesikauden ajan. Kertun kyydissä pääset majakkamatkalle, saariston sightseeing-risteilylle tai vaikka viettämään iltaa tietokilpailun merkeissä! Kerttu on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

Kesä-elokuussa Kerttu liikennöi Isonkarin majakkasaarelle vakioaikataulun mukaisesti. Isonkarin risteilyihin sisältyy merimatkojen lisäksi lounas ja opastettu kierros Isossakarissa sekä sisäänpääsy majakkaan.

Keskikesän torstai- ja perjantai-illat Kerttu on sisäsaariston sightseeing-liikenteessä: Kaksi tuntia kestävillä ilta-risteilyillä pääset nauttimaan meritunnelmasta, hauskasta ohjelmasta sekä Kertun kesäisestä tarjoilusta. Aluksella on täydet anniskeluoikeudet.

Isonkarin majakkamatkan varaat ennakkoon helposti netistä, ja jos tilaa on, lippuja saa myös matkapäivänä suoraan laivasta. Perjantain sightseeing-risteilylle saat lipun suoraan laivasta, eikä Torstaivisaan tarvita lippua ollenkaan!

Kertun lähtölaituri on kaupungin vierassatamassa ”Pakkahuoneen takana”. Tervetuloa!

 

Risteilyt Isonkarin majakkasaarelle

5.6.-14.6.      keskiviikko-perjantai (ke, to, pe)
24.6.-9.8.       maanantai-perjantai (ma, ti, ke, to, pe)

Touko-lokakuussa risteilyjä tilauksesta.
Aikataulu: Lähtö Uudestakaupungista klo 10.30, lähtö Isostakarista klo 16.00 (paluu Ukiin noin klo 17.30).
Risteilyn kesto on 7 tuntia, josta Isossakarissa ollaan 4 tuntia.

Hinnat: aikuiset 65 €, lapset 4-12 v. 29 € ja lapset 0-3 v. maksutta.
Hinta sisältää merimatkat, opastetun saarikierroksen ja sisäänpääsyn majakkaan sekä lounaan Isossakarissa.
Selkämeren kansallispuistoon kuuluva Isokari on hieno päivämatkakohde kaikenikäisille!
Opastus laivamatkan aikana tutustuttaa saaristoluontoon sekä̈ sisäsaariston nähtävyyksiin. Isonkarin satamasta lähdetään opastetulle kierrokselle, jolloin tutustutaan saaren luontoon sekä̈ itse majakkaan. Majakka on edelleen toiminnassa oleva merenkulun turvalaite. Lounas tarjoillaan Isonkarin kasarmiravintolassa. Etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot (esim. gluteeniton) huomioidaan. Aikaa nauttia olosta saarella on noin 4 tuntia. Risteilyohjelman lisäksi ehdit vaikka rapsuttaa lampaita, pulahtaa uimaan ja nauttia pullakahvit idyllisellä kesäterassilla! Terassipuodissa on myynnissä matkamuistoja.
Huomioitavaa: Saarella liikutaan epätasaisia kallioita ja polkuja pitkin. Pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuminen ei valitettavasti onnistu. Vauva- ja taaperoikäisiä varten on hyvä ottaa kantoreppu mukaan.

M/S Kertun Torstaivisa  
Kesätorstaisin 4.7.-1.8. klo 18.30-20.30.

Visa on maksuton, ei ikärajaa. Sisäänpääsy laivaan klo 18 alkaen, ei paikkavarauksia.
Torstaivisa vie merelle viihtymään ajankohtaisten tietokilpailukysymysten parissa. Joukkueittain käytävässä visassa on kysymyksiä maalta ja mereltä, ja visan aikana kuunnellaan myös Merisää. Laivassa oiva tarjonta paikallispanimoiden huurteisia herkkuja ja täydet anniskeluoikeudet. Paras ilta on ilta merellä!

M/S Kertun Perjantairisteily
Kesäperjantaisin 12.7.-2.8. klo 18.30-20.30.
Liput alkaen 18 € / 9 € suoraan laivasta, sisäänpääsy laivaan klo 18 alkaen, ei paikkavarauksia.

Perjantairisteilyllä näet merellisen Uudenkaupungin vilkkaat satamat sekä kauneimmat rannat. Risteilyillä vaihtuvaa ohjelmaa ja esiintyjiä! Laivassa oiva tarjonta paikallispanimoiden huurteisia herkkuja ja täydet anniskeluoikeudet.

Linturetket Isoonkariin 5.5. ja 19.5.
Lähtö Uudestakaupungista klo 9, paluu Uuteenkaupunkiin noin klo 18. Retkeilyaikaa Isossakarissa n. 5 tuntia.
Linturetket soveltuvat sekä aloitteleville että kokeneille lintuharrastajille. Mukana on asiantunteva paikallisopas kertomassa saariston luonnosta ja auttamassa lajintuntemuksessa. Merimatkalla kierretään Urpoisten merimetsokolonian ja Keskikallion ruokkikolonian kautta. Isossakarissa voi retkeillä joko omatoimisesti, tai oppaan johdolla entuudestaan vähemmän saarta ja sen luontoa tuntevien mukana.

Hinnat:  aikuiset 65 €, lapset alle 12 v. 35 €.
Hinta sisältää merimatkat, lintuoppaan palvelut, pullakahvit menomatkalla, lounaan Isossakarissa ja sisäänpääsyn majakkaan.

Hyljesafarit Sandbäckin hylkeidensuojelualueelle
4.5., 11.5. ja 18.5. sekä ryhmille tilauksesta

Lähtö Uudestakaupungista klo 9, paluu Uuteenkaupunkiin noin klo 18.
Hinnat: aikuiset 109 € ja lapset alle 12 v 55 €.
Hinta sisältää merimatkat Uki-Sandbäck-Isokari-Uki, aamukahvin ja pullan M/S Kertulla, vierailun Sandbäckin hylkeidensuojelualueella, lounaan, vierailun Isonkarin saaressa ja sisäänpääsyn majakkaan. Hyljesafareissa on säävaraus: Tuuliraja on noin 8 m/s. Safarin toteutuminen varmistuu safaria edeltävänä päivänä klo 12.45 Merisään jälkeen. Jos Sandbäckille ei päästä kovan tuulen vuoksi, matka toteutuu Isonkarin päiväristeilynä. Hinta tällöin 65 €/35 €/henk., aikataulu sama (klo 9-18).

Hyljesafareita tehdään tilauksesta ryhmille 2.5.–30.9. välisenä aikana (ei 19.5.–4.6.), ja yksityiseen hyljematkaan voidaan sisällyttää yöpyminen Isossakarissa.
Hinnat alkaen 95 €/henk. sisältäen hyljesafarin Sandbäckille sekä 1-2 h vierailun Isossakarissa; yli yön matkat alkaen 179 €/henk. sisältäen hyljesafarin Sandbäckille ja majoituksen Isonkarin kesähotellissa (sis. aamiainen).

Kevätristeilyt Isoonkariin 25.5. ja 30.5.
Aikataulu:
Lähtö Uudestakaupungista klo 10, paluu Uuteenkaupunkiin noin klo 18. Retkeilyaikaa Isossakarissa reilut 4 tuntia.
Hinnat:  aikuiset 65 €, lapset alle 12 v. 35 €.
Hinta sisältää merimatkat, pullakahvit menomatkalla, lounaan Isossakarissa ja sisäänpääsyn majakkaan.

 

info [at] isokari.fi

Jaa:

facebook twitterbird

Lipunmyynti ja varaukset

puh. 040 1866 350

www.mskerttu.fiwww.isokari.fi
Tiedustelut myös Uudenkaupungin matkailutoimisto
 

banneri_zupticket_pieni_1140x134.png