Kerttu ja Jouko

Syysmarkkinat 5.-6.10. valtaavat Uudenkaupungin keskustan

Jo 1700-luvulta lähtien on Uudessakaupungissa vietetty Syysmarkkinoita aina lokakuun alussa. Tapahtuma avattiin tuolloin aamukuudelta, rummuttamalla Raatihuoneen ikkunasta ”markkinarauha” ja lukemalla maistraatin markkinajulistus.

Tänä vuonna 5.-6.10. Kauppatorille ja Alisellekadulle odotetaan lähes 100 myyjää ja ennätysmäärää kävijöitä. Monipuolisessa markkinatarjonnassa on kaikkea pärekoreista maustekalaan ja nokipannukahvitkin! Markkinatunnelmaa luo lauantaina haitarimuusikko sekä tapahtuman juontaja ja jututtaja Päivi Sappinen. Lapsille on kivaa ohjelmaa, laulatusta, askartelua, maalausta sekä pomppulinna. Myllymuori laulattaa tasatunnein sekä teettää syötävän hyviä juureshahmoja. Laulusettien jälkeen maalauspaja (säävaraus).

Kaupungin omassa tapahtumateltassa, torin leikkipuiston kupeessa, on markkinaselfie kilpailu, johon järjestäjät toivovat runsasta osanottoa! Palkintona on kolme sadan euron lahjakorttia kivijalkaliikkeisiimme. Mukaan pääsee jakamalla kuvan Uudenkaupungin palvelut Facebook-ryhmään. Tällä halutaan tuoda esiin Uudenkaupungin palveluita - ryhmä on näyteikkuna kaupungin tarjontaan, jossa keskustellaan, seurataan uutisia ja julkaistaan juttuja.

Markkinaohjelma (muutokset mahdollisia)

Perjantai 5.10. klo 8-18

Paikalla tuttuja myyjiä ja uusia tuttavuuksia. Täällä on hienoa tehdä löytöjä sekä itselle, että lahjaksi. Keskustan liikkeillä on hyviä markkinatarjouksia!

Lauantai 6.10. klo 8-16

Hyvän mielen markkinatunnelma jatkuu ja teltassa ohjelmaa lapsille. Päivi Sappinen juontaa ja jututtaa väkeä. Ohjelma Uusikaupunki-teltassa.
klo 10.00 Myllymuori ja laulavat perunat
klo 10.30 Haitarimusiikkia à la Tero Vall
klo 11.00 Myllymuori pistää polkaksi
klo 11.30 Markkinatunnelmaa à la Tero Vall
klo 12.00 Myllymuori ja laulavat porkkanat-laulusetti
klo 12.30 Haitaripotpuri à la Tero Vall
klo 13.00 Myllymuori rokkaa ja räppää
klo 13.30 Haitarilla à la Tero Vall
 

Tervetuloa viettämään hauskaa syyspäivää Uudenkaupungin keskustaan!

Jaa:

facebook twitterbird

banneri_zupticket_pieni_1140x134.png