Uusikaupunki ilmakuva

Visit Uusikaupunki avaa verkkokaupan yhteistyössä ZUPticketin kanssa

Visit Uusikaupunki tarjoaa uusikaupunkilaisille yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden myydä ja markkinoida tuotteitaan ja palveluitaan helposti sähköisessä ZUPticket-verkkopalvelussa, jonka kuluttajat löytävät suoraan Visit Uusikaupunki -sivuston alta.

Palvelussa yritykset ja yhteisöt voivat myydä lahjakortteja, sarjakortteja, lounaspasseja, yksittäisiä lunastettavia palveluita / tuotteita, erilaisia pääsylippuja, risteilylippuja tai vaikkapa jakaa maksuttomia ale-kuponkeja sähköisesti kuluttajille.

Palvelu julkistetaan nyt Äitienpäivän kynnyksellä, mutta yrittäjät pääsevät mukaan kaupungin tukemaan palveluun myös myöhemmin ottamalla yhteyttä Uudenkaupungin matkailutoimistoon tai ZUPticketiin. Tuotteita ja palveluita voidaan täydentää sivulle koko ajan. Matkailusihteeri Irmeli Laaksonen toivookin mahdollisimman monen yrityksen ja kaupunkilaisen löytävän yhteisen palvelukanavan.

Vaikka verkkokauppa löytyy matkailijoille suunnatun Visit Uusikaupunki -sivuston kautta, on sen tarkoitus hyödyntää ja palvella kaikkia, niin matkailijoita, kaupunkilaisia, mökkiläisiä kuin täällä toimivia yrityksiä ja palvelun tuottajiakin, Laaksonen sanoo. Olisi hienoa, jos Uudessakaupungissa vieraileva, voisi koota mukavan päiväpaketin oheisohjelmineen verkosta. Verkkokaupan avulla parannetaan palvelujen saavutettavuutta ja edistetään erityisesti ostamisen helppoutta, Laaksonen korostaa.

ZUPticket on suomalainen palvelu, joka toimii sekä internet-selaimella että maksuttomilla mobiilisovelluksilla, eikä vaadi yritykseltä lukijalaitteita, kuitteja tai kassoja. Vain älypuhelin riittää. ZUPticket-palvelussa ostaminen onnistuu kaikilla pankki- sekä luottokorteilla, ostot tallentuvat käyttäjän mobiililompakkoon luotettavasti. Kauppias hallinnoi myyntejään reaaliaikaisessa käyttöliittymässä, jossa hän voi muokata myyntiartikkeleitaan vapaasti ja saa aina tarkat raportit myynneistään. Palvelu on käytössä jo useissa kunnissa ja kaupungeissa sekä yksityisellä sektorilla eri toimialoilla.

- Kasvumme on ollut kuntasektorilla nopeaa. Tarjoamme kunnille ja sen yrittäjille helposti käyttöönotettavan ja palvelevan alustan kuntalaisten ja matkailijoiden palvelemiseksi, ZUPticket-palvelun tuottavan W-ZUP Communication Oy:n toimitusjohtaja Pekka Surakka kertoo.

- ZUPticket on kotimainen patentoitu mobiililippu & lompakko-palvelu, joka mukautuu palveluntarjoajan ja kuluttajan tarpeisiin. Älypuhelimella ostaminen on palvelun myötä helppoa ja nopeaa, minkä vuoksi palvelu on saanut paljon kiitosta, Surakka lisää.

Verkkokauppaan:

Lisätietoja: