Myllymuori

Myllymuorin synttäriseikkailu

Myllymuorin seikkailuretki on oiva tapa viettää kesäpäivää lasten kanssa Uudessakaupungissa. Onhan Mauri Myllytonttu taitava ratkomaan erilaisia pulmia, mutta tarvitsee silti lapset avukseen, jotta kaikki Myllymuorille lähetetyt synttärikortit löytävät tiensä perille!

Synttäreitään viettävä Myllymuori on saanut monta syntymäpäiväkorttia, mutta ne ovat kaikki teillä tietymättömillä. Onkohan tuulenpuuska lennättänyt kortit ympäri kaupunkia? Mikäs nyt neuvoksi? Mauri Myllytonttu on taitava ratkomaan ongelmia. Yhdessä seikkailijoiden kanssa keksitään keinot korttien löytämiseksi.

Hauska laulua, leikkiä, loruja sekä kuvia sisältävä retki Uudenkaupungin nähtävyyskohteissa vie tarinasta toiseen. Reitti kulkee Vaakahuoneelta Uuden kirkon, torin, Seikowin vanhan koulun ja Merimiehenkotimuseon kautta Myllymäelle, jossa sijaitsee myös leikkipuisto. Myllymäellä on mahdollisuus syödä omat retkieväät.

Seikkailuretket toteutetaan yhteistyössä Uudenkaupungin museon ja matkailutoimiston kanssa, ja ne on suunnattu
koko perheelle. Alle kouluikäisten on kuitenkin hyvä liikkua oman aikuisen seurassa, ja pienimmille lapsille kannattaa ottaa mukaan rattaat. Retki soveltuu mainiosti myös päiväkoti- ja alakoululaisryhmille.

Kysy myös erilaisia työpajoja lapsille ja aikuisille!

Nukketeatteri Piironginlaatikko

Piironginlaatikko on Kerttu Aaltosen luotsaama kiertävä ammattinukketeatteri, joka on tilattavissa lastentapahtumiin, synttäreille, päiväkoteihin, ala-asteille, kerhoihin ja kirjastoihin sekä tori- ja muihin tapahtumiin. Teatterin ohjelmistosta löytyy sekä soolo- että isommalla kokoonpanolla tehtyjä näytelmiä.


Lisätietoa ja kiertueen ohjelmiston löydät osoitteesta www.piironginlaatikko.com.

Jaa:

facebook twitterbird

Rauhankatu 10 23500 Uusikaupunki

Sisäpiha
Puh. 044 2828 151 / Kerttu Aaltonen

Myllymuorin seikkailuretket

Ryhmille tilauksesta ajalla 3.–31.5.2018

Kaikille avoimet seikkailut

Tiistaisin ja torstaisin 3.–31.7.2018 klo 11–12.30. 

Kokoontuminen Vaakahuoneella os. Rauhankatu 10 (sisäpiha)

Liput

9 € /hlö matkailutoimistosta

perhelippu 35 €
(4 hlöä samasta taloudesta)

Puh. 050 420 5425 tai 050 420 5333
sekä matkailu@uusikaupunki.fi
myös varaukset.

banneri_zupticket_pieni_1140x134.png