Runonkulman Galleria

Runonkulman galleria ja Pikkukylän Puoti

Taidetta ja käsityötuotteita

Kaunis ja valoisa Runonkulman Galleria sijaitsee Uudenkaupungin keskustan puutaloalueella, Runo-korttelin kulmalla.

Keskimäärin kuukauden välein vaihtuvat näyttelyt esittelevät sekä paikallista että kauempaa tulevien taiteilijoiden taidetta. Tiloissamme toimii myös taidelainaamo, jossa on hyvä valikoima maalauksia, taidegrafiikkaa, valokuvia ja veistoksia. Galleriatila tarjoaa mahdollisuuden myös pienimuotoisten keskustelutilaisuuksien ja luentojen pitämiseen. Galleriassa järjestetäänkin vuoden mittaan myös erilaisia tapahtumia, kursseja ja yksityistilaisuuksia.

Runonkulman Gallerian ohessa toimii suomalaisia käsityötuotteita myyvä Pikkukylän Puoti.

meku [at] pikkukylanpuoti.fi

Ylinenkatu 38 B, 23500 Uusikaupunki

Runonkulman Galleria

Ylinenkatu 38 B, Uusikaupunki
meku@pikkukylanpuoti.fi

Taidegalleria ja taidelainaamo keskustan puutaloalueella. Vaihtuvia näyttelyitä, tapahtumia, kursseja, luentoja ja yksityistilaisuuksia. Galleriassa toimii myös suomalaisia käsityötuotteita myyvä Pikkukylän Puoti.

Avoinna ke klo 16–19, la klo 11–15.
Kesäkuussa vaihtelevia aukioloja,
heinäkuussa ke–pe klo 11-17, la klo 11–15.
Tammikuussa suljettu.
Muutokset mahdollisia, avoinna myös sopimuksesta.

korttelinkulmassa.blogspot.fi
www.pikkukylanpuoti.fi