Pakkahuone

Pakkahuoneen vierasvenesatama

Uudenkaupungin Pakkahuone on oikea veneilijöiden kestosuosikki. Se on valittu kolmesti Suomen parhaaksi ja sille on myönnetty useita kunniamainintoja, eikä syyttä.

Idyllisen Kaupunginlahden pohjoisrannalla sijaitsevan Pakkahuoneen kahvilan antimiin kuuluvat paikan päällä leivotut suolaiset ja makeat kahvilatuotteet. Niistä tunnetuimpia lienevät maankuulut herkulliset munkit, joita kannattaa lähteä maistamaan kauempaakin! Anniskeluoikeuksin varustetulta terassilta saa mm. paljon kiitosta saaneita lankkupitsoja ja muita herkkuja.

Huhtikuulta lokakuun alkuun avoinna olevassa vieras- satamassa on paikkoja 70−80 veneelle. Satamamaksu pitää entiseen tapaan sisällään venepaikan, upeiden uusittujen saunatilojen käytön, suihkun, pesu- ja wc-tilojen käytön sekä vesi- ja jätehuollon. Palveluihin kuuluu lisäksi muun muassa pyykinpesutilat, ilmainen asiakasinternet, WLAN ja polkupyörien vuokrausmahdollisuus.

 Kesäkuun lopulla alkavat Pakkahuoneen torilla järjestettävät perinteiset iltatorit. Tuolloin Kaupunginlahden ranta täyttyy torimyyjistä ja tunnelma on kansainvälinen. Tarjolla on aina myös lapsille suunnattua hauskaa ohjelmaa.

Torilla sijaitseva Pakkahuoneen puoti on todellinen näyte- ikkuna kaupungin tarjontaan. Puodista löydät aina tuoreet kasvikset lähiruokatuottajien tiloilta, sekä kiinnostavat paikalliset yrittäjät erilaisine tuotteineen. Tervetuloa ostoksille!

pakkahuone [at] karilla.fi

Jaa:

facebook twitterbird

Pakkahuoneentori 2, 23500 Uusikaupunki

Kaupunginlahti

PAKKAHUONEEN VIERASSATAMA
Pakkahuoneentori 2, Kaupunginlahti
Puh. 044 712 3500
pakkahuone@karilla.fi

Avoinna
Kahvila 12.4.–6.10.
huhti-toukokuu klo 8–20, kesä-elokuu klo 8–22,syys-lokakuu klo 8–20


Terassi 10.5.–31.8. klo 11–21

Puoti 10.5.–31.8. klo 10–18

Tapahtumia

Ohjelmalliset iltatorit 26.6.–7.8. keskiviikkoisin klo 16–19
Uuden perunan karnevaali 15.6.
Mansikkakarnevaalit 3.7.
Jazzia ja pienpanimoita 13.7.
Venetsialaiset 31.8.
Lisätietoa ja kaikki tapahtumatiedot esiintyjineen osoitteessa www.karilla.fi